фацебоокaplikacije за мобилне уређајеШта је ново

Како можете избрисати све што Фацебоок зна о вашим активностима

Избришите историју Фацебоок веза на другим веб локацијама и апликацијама

Ако сте корисник Фацебоока, вероватно се ниједном одлуком нису пријавили на веб локацију или се пријавили у апликацију помоћу вашег Фацебоок налога. То је погоднији метод од олакшавања корисника на свим веб локацијама и у свим апликацијама. Повезивање са Фацебоок-ом на неку апликацију или веб локацију има неке трошкове које теоретски не осећате, али они постоје. Једном када одлучимо да се повежемо са Фацебоок-ом на веб локацији или у апликацији, Фацебоок компанија ће знати шта је наше подручје интереса и испоручит ће оглашавање и чланке у складу са нашим везама са нашим апликацијама трећих страна.

Прошле године Фацебоок је био приморан да дозволи корисницима да обришу целокупну историју Фацебоок налога помоћу веб локација и апликација трећих страна. Иако је компанија најавила да ће се то десити од 2018. године, тек сада, почетком 2020. године, корисници имају ту могућност.
Слично је са колачићима и кеш меморијама у Интернет претраживачу (Цхроме, Фирефок, Сафари. Опера, итд.).
У најновијем ажурирању Фацебоок апликације за андроид и иОС, Фацебоок је увео могућност да корисник избрише ову историју.

Како избрисати историју интеракције Фацебоок налога са веб локацијама и апликацијама

Најједноставнија је мобилна апликација за андроид или иОС. Пре свега, проверите да ли имате најновију верзију Фацебоок апликације.

1. Подешавања и приватност
2. Подешавања
3. Активност ван Фацебоока
4. Слободан Историја

Након овог корака биће избрисана целокупна историја интеракције са трећим странама, али имајте на уму да ће вас можда бити могуће оверити након неких веб локација и апликација где сте користили свој Фацебоок налог за аутентификацију.

Ова операција не бришите историју претраге на Фацебооку или друге поставке апликације. Строго се односи на Фацебоок интеракцију са трећим странама.

Ознаке

Оставите одговор

Назад на врх дугмета
близу