иОС @AppleиОС апликацијеaplikacije за мобилне уређајеШта је ново

ВхатсАпп представља Моје контакте осим на иОС-у за Proдатотека Фотографија, Последње виђење, О

Како сакрити слику proнити и „последњи пут виђен“ из ВхатсАпп-а за одређене контакте?

ВхатсАпп је прилично решење сигуран у погледу преноса и пријема када је у питању дељење текста, гласа, видеа и датотека. Методе за шифровање разговора до сада нам је учинио несвесним случајеве у којима ВхатсАпп разговоре да неко пресретне.

У будућим верзијама компаније ВхатсАпп мета (нпр. Фацебоок Инц.) ће увести на иОС-у могућност да корисници изаберу ко са листе контаката може да их види слика proфајл (ProФото фајл), последњи пут када су били онлајн (Последњи пут виђен) или информације о proу (О нама).

Ове опције приватности већ дуго траже корисници и чекање је завршено.

Почевши од верзије ВхатсАпп-а 2.21.230.15 за иОС / иПхоне (тренутно у бета верзији за тестере) корисници ће моћи да уживају у опцији "Моји контакти осим… „За слику proконац, за сакривање времена када је апликација последњи пут коришћена (Последњи пут виђен) и за информације о proфил. Дакле, ако имате контакте на ВхатсАпп листи које не желите да видите ProФото фајл, О нама или Последњи пут виђен, у будућим верзијама ВхатсАпп-а можете сакрити ове информације из апликације.

Тренутно за ProФотографија, Последње виђење и О датотекама, постоје само опције приватности преко којих можемо дозволити свакоме да их види (Сви), можемо ограничити приступ само контактима у адресару (Моји контакти) или можемо изабрати да их не видимо ( Нико):

Како функционише „Моји контакти осим…“, подешавање „Приватност“ у ВхатсАпп-у?

1. Да ли отварамо апликацију ВхатсАпп на иПхоне-у и идемо на мени подешавања „Налог“? „Приватност“.

2. Прве опције из „Приватност“ су оне које нас занимају: Ласт Сеен, Proфајл Пхото, Абоут.

3. Ако желимо нашу слику о proВхатсАпп нит да је не виде одређени контакти, отварамо "ProДатотека фотографије”, кликните наМоји контакти осим… ”И изаберите контакте за које не желимо да видимо нашу слику proнит.

То морате знати ако бирамо неке контакте да не видим када сам последњи пут отворио ВхатсАпп, нећемо моћи да видимо њихов статус присутности - Последњи пут виђен ни за те контакте. Функција “Моји контакти осим… „Понашаће се за ограничене контакте на исти начин као и опција „Нико“. Ако не желимо да се види наш статус „Последњи пут виђен“, не можемо да видимо ни наше контакте.

Нова ВхатсАпп функција "сакрити последњи пут виђен, proфајл фотографија, о„Биће највише proбабил лансиран до краја 2021.

Ознаке

Оставите одговор

Назад на врх дугмета
близу